Blandet

Factoring og finansiering i Canada-købsordre

Der var da at opnå business finansiering i Canada var meget hårde. Men dette ændrer sig som small business finansiering virksomheder flytter ind i et område tidligere domineret af store pengeinstitutter.

Som de fleste virksomhedsejere ved, er kvalificere sig til en virksomhed lån eller en kreditlinje meget hårdt. Bankernes udlån kriterier er så strenge, at få virksomheder nogensinde lykkes at få nogen finansiering. Men det er skiftende.

Hvis du ejer en virksomhed, der sælger varer eller tjenester til andre virksomheder (eller regeringen), er der to finansieringsmuligheder, der er tilgængelige for dig. De er faktura factoring og finansiering af køb orden.

Er dine kunder tage op til 60 dage til at betale deres fakturaer?Overveje faktura factoring.

Sælger til midten af størrelse og store virksomheder er stor, da de kan give dig med pålidelig og stabil virksomhed. Men deres betalingsbetingelser er altid udfordrende. De kræver normalt ret til at betale i op til 60 dage. I mellemtiden skal du dække betale husleje, lønninger og leverandører. Dette kan let fastgøres ved factoring finansiering. Factoring kan fjerne 60 dages vente og få din faktura betales i 2 dage. Processen er enkel, du sælger dine fakturaer til en factoring selskab, der betaler dig op foran for dem (mindre et mindre gebyr). Du får dine penge op foran, mens den factoring selskab venter på at få betalt.

Brug for penge til at betale dine leverandører?Overvej Køb Bestil finansiering.

Hvis du sælger produkter som en forhandler eller grossist, så din største udfordring er at få finansiering til at betale dine leverandører. I dette tilfælde, kan Køb Bestil finansiering være den rigtige løsning for dig. Køb Bestil finansiering giver dig med de nødvendige midler til at dække din leverandør, så du kan opfylde ordren og levere til dine kunder. Posteringen udlignes så, når din klient betaler deres faktura og sikkerhedsstillelsen er indkøbsordre fra din klient.

Konklusion

Både factoring og Køb order finansieringen er nem at anskaffe og kan sættes op i dage. Det største krav er, at du ejer en rentabel virksomhed og at du gør forretninger med velrenommerede klienter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.