Salg og Handel

Forskellige sengetyper 

Der er mange faktorer, man skal tage stilling til, når man skal vælge seng. Der er mange muligheder for sengefunktioner. Du bør overveje æstetik, funktionalitet samt holdbarhed. Vi vil diskutere fordelene ved forskellige typer senge i denne artikel. Fortsæt med at læse for mere information. Hvis du bruger disse affilierede links, kan du være berettiget til en kommission.

En standard king-size eller queen-size seng kan tilkøbes. Queen-size sengen er den dyreste, men det er også en fremragende investering. King-size senge betragtes som luksusmøbler. En queen-size kontinental seng kan købes for så lidt som $500, og du vil være meget tilfreds med dens kvalitet. Til et mindre soveværelse kan en queen-size eller fuld størrelse madras være en god mulighed.

En tremmeseng kan bruges som en bærbar seng og er ideel til rejser. Den kan opbevares, når den ikke er i brug. I oldtiden blev tremmesenge brugt til at sove. Disse tremmesenge har en lav sengegavl og en halv baldakin over hovedet. Nogle gange har de endda belysning. Dette design er ideelt til mindre værelser og børneværelser. En tremmeseng er sikker og behagelig, men den er også nem at transportere. Du kan opbevare det, hvis du har brug for det.

Fire-post senge er typisk fire meter høje med spidse hjørner. Dette design blev først udviklet i New England i 1700. Disse senge er stadig almindelige i mange hjem i dag. Disse senge kaldes ofte for en “halvstolpeseng”. De er normalt kortere end fodbrættet og har fire hjørner med fire stolper i midten. Halvstolpsenge er mere manøvredygtige end lavstolpsenge, fordi stolperne på halvstolpsengen er højere end dem på fodbrættet.

Kanesenge er lavet af træ og har rullede fodbrætter og hoved. Slæder blev traditionelt lavet af eg og ask. Kanen er et alternativ til traditionelle kaner lavet af eg og ask. Dobbeltstolpesenge er gode til dem med mindre soveværelser. Dobbeltstolpesenge er gode til familier. Disse senge har to platforme i siderne og ligner en standard kingsize seng.

Himmelsengen er en anden type seng. Denne seng er elegant og dekorativ. Det øverste panel kan draperes over madrassen for at skabe et loft eller baldakin. Disse strukturer er lavet af træ og er vævet ind i sengens overflade. Dette materiale er let og fast, og kan give et rum et rustikt udseende. Flettede senge er holdbare.

Disse senge er lavprofilerede og kan bruges af mindre personer. Disse senge kræver en boxmadras, og giver rummet en større fornemmelse. En lavprofilseng kan være en god mulighed for dem med større soveværelser. Denne seng er fantastisk til mindre værelser. Det kan få et rum til at føles større og mere rummeligt.