Blandet

Hjælper dig med at finde en god ejendomsmægler

For at få den bedste pris og sælge din ejendom, vil du nødt til at finde en god ejendomsmægler, der vil gøre deres bedste for at få dig den højeste salgspris. Der er et par ting du behøver at vide for at hjælpe dig langs:

-For at få den sande værdi af din ejendom, har det værdsat af mindst 3 ejendomsmæglere til at give et generelt overblik over pris værdi.

-Organisationer som Ombudsmand eller National Association of Estate Agents bruger kun uddannede ejendomsmæglere, så forvisset om de bør være meget professionelle inden for deres område, og overholde en streng adfærdskodeks.

Check hvor længe kontrakten er og sørg for det er ikke længere end otte uger. Pas på af det opsigelsesvarsel, som er en kort kontrakt varig for to uger. Spørg om hvad afgifterne vil dække og hvad detaljer vil være at gå ind i marketingplan, og hvordan de har til hensigt at annoncere din ejendom.

Inden for kontrakten er der nogle vigtige punkter at huske på, samt betingelserne i kontrakten.

-‘Parat, villig og i stand køber’ undgå! Undgå! Undgå! Hvis du beslutter at trække på et senere tidspunkt uanset af hvilken grund og agenten finder en køber på samme tid, skal du stadig betale agenten.

-“Multi-agentur” betyder, at selvom du kan bruge to agenter til at maksimere salg potentiale til at reklamere for flere købere, agenten, der faktisk gør salget er den eneste til at få Kommissionen.

-“Sole agentur” svarende til ovenstående, hvor agenten er den eneste, der har ret til at sælge din ejendom, men du ikke skal betale ejendomsmægleren hvis du finder en køber dig selv.

-‘Eneste Selling’ selvom du finde en køber dig selv, skal du stadig betale agenten, og også agenten er den eneste med ret til at sælge din ejendom.

Hvor synlig er den agent, du bruger på markedet? Kig i den lokale avis for en virksomhed, der reklamerer for ofte, da det er et tegn på de gør godt, og du ved, de er værd at prøve. Det er også værd at vide hvor længe egenskaber har opholdt sig i deres bøger, som igen dette kan give en indikation af, hvor lang tid det tager for at sælge.

Også kigge efter andre salg bestyrelser inden for dit område, for at få en idé om hvor mange lignende huse, der sælger for, at give dig et fingerpeg om at sætte en god salgspris for dit hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.