Blandet

Is tårn mislykkedes – Panama Real Estate boble brister nu?

I dag gennemført (06/23/07) en af vores store Panama aviser historien om Ice Towers undlader at flytte videre til færdiggørelse. Is tårne var en Panama City ikon condo projektet ventes for at nå 104 historier i højden, hvilket gør det til en af de højeste beboelsesejendomme i hele verden. Ice Towers skulle leveres komplet med butikker, hotel, casino, faciliteter osv. Det er nu blevet annonceret, at projektet ikke vil gå videre og bygges til færdiggørelse ifølge La Prensa avis i dag.

Dette er den anden store projekt, der har officielt kundgøre manglende evne til at fuldføre, den første er Placio de la Bahia, som var en anden ikon ventes for at være 97 gulve også på Avenida Balboa.

Vi har den opfattelse, at disse ikke er de eneste projekter mislykkes. De var nogle af de største og fornemste med en masse omtale. Det er muligt, at andre projekter ikke har allerede, og det er umuligt at vide, at. En betydelig del af disse projekter er intet mere end et stykke jord med et hegn og en billboard portrættere projektet i alle dens forventede herlighed. Disse projekter ophold i pre sælge mode og udviklerne holde håb om at sælge nok til at komme videre. Kun tiden vil vise, hvis de nogensinde komplet. Den officielle tab af Palacio de Bahia og nu is tårne er sikker på at køle ned hvad var en sydende ejendomsmarkedet. Ændring for nylig i Panama turist visum love reducerende turistvisum til 30 dage ned fra 90 dage, vil helt sikkert kun tjene til cool ting ned yderligere da en masse mennesker bare ønsker at komme til Panama et par måneder om året som turister og opholde sig i hjemmet i P Anama. Nu de er tvunget til at forfølge et residency programmet forudså de ikke forfølger når de købte deres hjem.

I mange måneder vi holdt kørende af stedet for is tårn og var gad vide hvorfor så vi bare et stort hul i jorden med nogle lys og et par fyre arbejder. Dette var ikke forenelig med en verdensklasse projekt, der skulle have været bygget ud meget hurtigere. Nu ved vi hvorfor.

Vores kontakter i byggebranchen meddele os, at når du kommer over ca fyrre gulve anlægsomkostningerne stige til om triple hvad de nederste etager kostet. Tænke indhaling op alle byggematerialer med super kraner for startere uden selv at komme til fonde, vindvariation, interne integritet, VVS, telefoner, elektrisk, osv.

Mange af spekulant ejerne af is tårn enheder betalt $1000,00 en sq. meter og nu satser for ikonet projekter er steget til $2000 hele vejen op til $3500 m² meter.

Det blev annonceret, at ejerne vil modtage restitutioner. Ingen datoer for restitutionerne, der blev offentliggjort i avisen. Avisen sige ikke eller ej nogen interesse ville blive udbetalt på pengene sat eller hvis så hvad prisen ville være. Ligeledes blev det annonceret at en anden fast ejendom projekt vil blive bygget på webstedet for nuværende fair markedsværdier. Ingen yderligere detaljer blev leveret. Det er tvivlsomt, at det ville være noget så dramatisk som is tårn. Sitet er på prime Balboa Avenue ejendom med uhindret vand synspunkter og kunne uden tvivl hus en førsteklasses projekt, men sandsynligvis en af mere end 50 etager.

Vores advokatfirma har fortaler for vores kunder at de kun bør købe fast ejendom, der er allerede blevet bygget. Hvis du kan? t gå ind i condo eller Enfamiliehus og svirp en lyskontakt og flush toilet don? t Køb det, det kan aldrig blive bygget. Priserne på de ældre ejerlejligheder og sommerhuse er meget billigere og husene er bedre bygget.

Vores advokatfirma også anbefaler kraftigt aldrig købe fast ejendom eller leje fast ejendom uden at have en Panama advokat anmeldelse nogen dokumenter før du tilmelder dem og aldrig opstille midler ned på en ejendom uden papirarbejde tidligere gennemgået af jurist Panama .

Stay tuned for flere opdateringer på Panama Real Estate markedet. Vi vil være udstationering artikler helst en stor udvikling opstår eller hvis der er nogen ændringer i love, der ville påvirke turist, boligejere eller fast ejendom investorer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.