Blandet

Kredit rapport – pas på parkeringsbilletter

Den økonomiske afmatning i de sidste fem år har påvirket millioner af amerikanere, men det har også påvirket stater, byer og amter budgetter. Med begrænset skattekroner til at arbejde, har forskellige offentlige enheder var nødt til at forsøge at strække deres budgetter for at tillade dem at fortsætte med at fungere. Mange statslige organer på statslige og lokale niveauer har vendt over gæld samling til samling agenturer, selv for sådanne tilsyneladende lille gæld som parkering billetter eller bibliotek bøder. Hvad betyder det? En ubetalt parkeringsbøde kunne ende på på din kredit rapport.
Kreditrapporter og tilknyttede FICO kredit score er blevet en stadig vigtigere del af livet for amerikanerne. Samtidig, blev kredit rapporten primært brugt af realkreditinstitutterne for at afgøre, om en potentiel kunde skal ydes et lån. I de seneste år, har kredit score og betænkningen været brugt i et stadig større antal anvendelser af alle former for selskaber. Arbejdsgiverne bruger dem til at undgå ansættelse økonomisk uansvarlige mennesker og udlejere bruger dem til at afgøre, om en person kan være en ansvarlig lejer. Som kreditrapporter bruges oftere, blive pletter på din kredit rapport forstørret i betydning. I sidste år, kan kun betydelige ubetalt gæld eller konkurs Filspåner have hæmmet udstedelse af kredit. Men nu, med kreditrapporter bliver brugt af så mange flere virksomheder, noget så lille som en ubetalt parkeringsbøde kan forhindre nogen i at få et job eller en leasingkontrakt på en god lejlighed.
Dette system er ikke alt, retfærdig; ikke alle byer og amter rapport ubetalte bøder til kredit-bureauer. Værre, mens den virksomhed, der stammer fra FICO score har justeret deres pointsystem for at tage hensyn til små bøder, ikke alle långivere bruge denne version af pointsystemet. På grund af dette, kan eller ej sligt små påvirke dit kredit score er bestemmes af noget så simpelt som hvor du bor eller med hvem du vælger at gøre forretninger. Fair eller ej, skal forbrugerne være klar over, at nogle små gæld kan finde deres vej ind i kredit score og den eneste måde er at være sikker på at tjekke din kredit rapport regelmæssigt.
De fleste amerikanere kan få en kopi af deres kredit rapport gratis på www.annualcreditreport.com. Mange mennesker, der har haft deres score negativt påvirket af små bøder var uvidende om, at de selv skyldte dem. Dette kan ske, hvis skyldneren har for nylig flyttet. Betale bøden kan hurtigt løse problemet og hæve kredit score igen, så ved alle midler, tjekke din kredit rapport!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.