Blandet

Minedrift efter guld med de bedste Affiliate programmer og rammer Pay Dirt

Colin McDougall pillet lidt rundt med affiliate programmer tjene et par dollars, intet meget at skrive hjem om, selv havde sit eget e-handelswebsted, kendt som manden ’ s mall. I teorien om, at webstedet var meningen for at tilbyde alle former for gadgets for fyre. Colin oprettet hjemmesiden med begrebet “ bygge det de vil komme ”, men i virkeligheden ingen gjorde. Som så mange dot.com ventures var det en enorm skuffelse, masser af hårdt arbejde og ingen pay off.
Colin siger, “ manden ’ s mall mislykkedes, fordi jeg startede venture blindt, jeg didn ’ t har en anelse om hvordan søgemaskiner virkede eller hvordan man kan tjene penge med affiliate programmer. Uden en handlingsplan og en kort om, hvordan at få guld var det alle meningsløs. Men ikke længere, jeg ramte internet-guldmine, et virtuelt moneymaking maskine. ”
Læs videre for at lære fakta om affiliate marketing og hvordan Colin gik fra mangel på internettet til at gøre store penge med affiliate marketing.
Affiliate marketing er afdrage for detailhandlere
2003 onlinesalg bucking detail tendens. Med traditionelle detailsalg ned, detailhandlere er tvunget til at gøre mere med mindre. De ’ ve skiftede budgetter fra dyre portal tilbud til performance-baserede affiliate marketing og søgemaskine markedsføring og det ’ s afdrage. (Kilde: Forrester Research)
Det ’ s ingen overraskelse, at traditionelle annoncører som American Express, National Geographic, Toshiba og endda Disney strømmer til det nye affiliate marketing model. Annoncører har en meget lav risiko med affiliate marketing; de betaler blot en provision for faktiske salgstal. Ingen salg, ingen provision.
Affiliates elsker det også
Datterselskaber, der forstår affiliate marketing forretning er at tjene enorme indkomster, selv dem, der gør det som en hobby, i mange tilfælde er at tjene et par hundrede til et par tusinde ekstra dollars hver måned.
Jeff Pullen, formand for Kommissionen Junction, en tredjepart udbyder af infrastruktur og tracking fortalte publikum på en nylig konference afholdt i Santa Barbara, “ provisioner er op til 80% i det foregående år ”. Ifølge Affiliate topmødet, afholdt i begyndelsen af November 2003 i New York City, er affiliate marketing allerede en 14 milliarder dollar industri. (Kilde: Marketing Sherpa)
Online shopping Boomer – fremtiden er lys
Affiliate marketing arbejder fordi pay for performance model giver mening. Plus strømmer folk til internettet i hobetal til køb online. Ifølge Forrester Research, en Massachusetts-baserede forskning firma, forventes nationalt online salg til i alt $96 milliarder år og klatre til 229 milliarder dollars i 2008.
Affiliate marketing i en nøddeskal
En affiliate program er en forretningsforbindelse, hvor en boardadministrator (en “ købmand ”) indvilliger i at betale en anden webstedsejer (en “ affiliate ”) en Kommissionen simpelthen for at henvise gæster.
Købmænd typisk administrere deres affiliate program ved multi-Author en Kommissionen som Kommissionen Junction eller LinkShare der giver tredjemand sporing og infrastruktur eller ved at købe og installere specialiseret tracking software på deres egen server.
Se Commission Junction og LinkShare.com for en liste af handlende, der er på udkig efter partnere til at fremme deres produkter og tjenester.
Hvordan Colin fik involveret med affiliate marketing
Colin siger: “ jeg fandt skattekort; Affiliate marketingfolk håndbog skrevet af James Martell, ” iværksætter og vellykket affiliate marketing. Første gang Colin læste Affiliate marketingfolk Handbook nævner han, at det var som at kigge i horisonten gennem kikkerter; han kunne se, hvor han blev ledet. Anden gang læser bogen Colin, var det ligesom kigge på en køreplan og se hvordan man kan nå rigdom i horisonten.
Colin siger, “ med bog, du lære at få organiseret, planlægger webstedet, Kør virksomhed og fokusere på rigdommene langs horisonten. ”
Colin lært første hånd, med manden ’ s mall, at uden forståelse søgemaskiner, din virksomhed er død i vandet. Den “ opbygge det de vil komme ” sindet sæt, bare doesn ’ t skære det.
Colin siger: “ bogen ’ s system for brug af søgeord virkelig giver mening, efter min forudgående erfaring det ’ s gerne denne pære gik … så ’ s hvordan jeg ’ m vil tiltrække besøgende og tjene penge. I min gamle forretning, jeg blev sat til at mislykkes, med håndbogen jeg ’ m sat til win. ”
Fik Dot: Hvordan har du gå fra mangel på internettet til at tjene penge?
Colin forklarer, “ ved at læse James ’ håndbog. Hans bog er reel, det ’ s ikke ting af Internet legender, men det ’ s en ærlig at godhed køreplan. James deler virkelig, hvad der virker. Jeg ’ ve fulgt hans 8-trins system ™ og har nu et større hus, en større bil og økonomisk uafhængighed.
Ved første, jeg var overrasket over hvor meget bogen giver væk, men at ’ s James. Han virkelig ønsker alle at få succes, han ’ s fik ting alle lagt ud i sin bog. Hvis du følger den penge ’ s der, det ’ s op til læseren at gå til guld. ”
Fik Dot: Hvad var det som at komme i gang?
Colin siger, “ i begyndelsen var jeg skeptisk, at tjene penge med affiliate marketing, blot syntes uvirkeligt. Efter at have deltaget James ’ oprindelige klasse i Vancouver, ved prodding af en ven Chuck Anderson, og faktisk møde med andre mennesker, tjener masser af penge med affiliate marketing, hele processen virkelig genklang. Jeg vidste, jeg kunne gøre det, hvis de kunne. ”
Fik Dot: Hvorfor var det så svært at forstå?
Colin: “ som et system tech jeg arbejdede 50% sværere for en sølle 5% hæve, alle for $250/ måned. Det var forfærdeligt. I klassen alle disse mennesker gør en masse flere penge end mig, arbejder kun et par timer om dagen. Hvad et wake up call. Jeg følte mig som en dummy slider væk på 60 timer om ugen, med næsten intet at vise for det. ”
Colin tilføjer, “ den hårde del for mig var at komme over min fortid, at fjerne skepsis og bare kører. Min vantro holdt mig tilbage fire måneder. Så startede jeg lille udgifter en time om dagen gør affiliate marketing.
Begyndelsen search engine trafik og Kommissionen kontrol … bare blæste mig væk, snak om en virkelig øjenåbner. Intet som numre for at få en techie ophidset. ”
Fik Dot: Hvad ’ s penge som?
Colin: “ da jeg først startede jeg tjente $400 om måneden, næsten fordoble min rejse som et system tech. Ved udgangen af år håbede jeg at gøre $5k om måneden (min system tech løn). Jeg ramte dette varemærke i seks måneder. Inden for 9 måneder tjente jeg $120K. Dag job er nu historie. Penge ’ s forbløffende, det bare holder voksende. ”
Fik Dot: Hvad er dit produkt niche?
Colin siger, “ i begyndelsen, jeg gik efter den store lønseddel, ligesom kreditkort. Min nyere steder har ting, jeg ønsker at lære mere om eller Hobbyer. ”
Colin følger de samme metoder for websted konstruktion udviklet af James Martell. Disse principper er blevet indarbejdet i Colin ’ s vellykket websteder featuring: realkreditlån lån, møbler slip covers og kreditkort applikationer.
Fik Dot: Hvad er en typisk dag som?
Colin siger, “ sit ideal. Hvor mange fædre kan sige de har tid til at spille Barbie ’ s med deres datter? Dagligdags jeg arbejde i to timer og tilbringe en eftermiddag i park med familien, så en time eller to arbejde og sin middag tid, Sikke en dag! ”
Fik Dot: Hvad tips har for nogen starter ud?
Colin siger: “ købe Affiliate marketingfolk Handbook, Følg den trin for trin. Don ’ t hoppe videre. Afsætte en time om dagen til affiliate marketing, når du kommer hjem fra arbejde. Gøre offeret. På kort sigt smerte er værd på længere sigt få. Don ’ t bosætte for nar ’ s guld, søge gennem den “ bedste affiliate programmer ”, finde den ægte guld, James Martell ’ s 8-trins system ™, det ’ s inden for din rækkevidde. Gå til guld. ”
Colin McDougall fulgte en simpel 8-trin-system ™ til affiliate marketing skabt af James Martell, iværksætter, succes affiliate marketer, og udvikleren af over 70 speciale shopping sites med emner der spænder fra motoriseret scootere til løbebånd sammenligninger; og også uddanner folk, der ønsker at starte en homebased forretning ved hjælp af affiliate programmer og internettet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.